Over ons

Stichting Azzur: omdat iedereen waardevol is.

Omdat je waardevol bent

Mensen met financiële problemen voelen zich vaak ongelukkig, alleen en buitengesloten. Als iemand zich zo voelt, heeft dit invloed op het dagelijks leven. Er kunnen allerlei nieuwe problemen ontstaan. De situatie lijkt uitzichtloos. Je bent niet meer gemotiveerd om te knokken voor een betere situatie. Je raakt steeds meer in een sociaal isolement.

Een waardevol leven voor iedereen, omdat iedereen waardevol is. Problemen zijn er om opgelost te worden.

Wij willen jou helpen je weer waardevol te voelen omdat je waardevol bent. Samen komen we in actie om je leven weer op de rit te krijgen. Wij denken met je mee om van gemaakte schulden af te komen.
Verder bespreken we of je genoeg eten en drinken hebt en welke andere problemen spelen. 
Ook op geestelijk vlak bieden wij ondersteuning. Je krijgt weer zicht op een positieve toekomst en ziet dat problemen op te lossen zijn. 

Doelstelling

Wij – van Azzur – willen je leven weer richting geven, je situatie verbeteren en je levensstandaard terugbrengen naar een acceptabel niveau.

Richting geven en jouw leven verbeteren.

We zijn vakbekwame en betrouwbare vrijwilligers en geven advies, begeleiding en ondersteuning. Samen met jou maken we een plan van aanpak.

Uiteraard houden we ons aan de wet op de privacy.

Onze hulp is afgestemd op de persoon die hulp vraagt. Dit betekent dat de hulp en steun voor iedereen anders kan zijn. Het gaat om jou. Natuurlijk heb je een eigen verantwoordelijkheid. Ook die bespreken we. 

Beleid en jaarverslagen Azzur

Hier zijn de volgende financiële jaarverslagen te vinden: (Klik erop om te downloaden)

Stichting Azzur heeft een bestuur en staat ingeschreven bij KvK onder nummer 20295899.

Share This