Over ons

Stichting Azzur heeft als missie: een waardevol bestaan creëren voor iedereen, omdat iedereen waardevol is.

Stichting Azzur heeft als missie: een waardevol bestaan creëren voor iedereen, omdat iedereen waardevol is.

Mensen die financiële problemen hebben voelen zich vaak helemaal niet waardevol. Je voelt je ongelukkig, alleen en buitengesloten. Als iemand zich zo voelt heeft dit invloed op het dagelijks leven. Er kunnen allerlei problemen ontstaan. De situatie voelt uitzichtloos. Je bent niet meer gemotiveerd om te knokken voor een betere situatie. Je raakt steeds meer in een sociaal isolement. Wij willen jou helpen je weer waardevol te voelen omdat je waardevol bent. Samen wordt er actie genomen om je leven weer op de rit te krijgen.

Een grote groep mensen komt bij ons voor hulp omdat zij met een financiële schuld zitten. Wij denken met je mee om van gemaakte schulden af te komen.

Een waardevol leven voor iedereen, omdat iedereen waardevol is. Problemen zijn er om opgelost te worden.

Azzur helpt mensen niet alleen wanneer ze in financiële moeilijkheden zitten of wanneer er een tekort is aan goederen, zoals eten en kleding, maar ook op geestelijk vlak kunnen wij ondersteuning bieden. Je krijgt weer zicht op een positieve toekomst en ziet dat problemen op te lossen zijn.

Doelstelling

Het doel van onze stichting is om mensen weer richting te geven, hun situatie te verbeteren en de levensstandaard terug te brengen naar een acceptabel niveau.

Doel van stichting Azzur: richting geven en jou leven te verbeteren.

Azzur geeft hierin adviezen, begeleiding en ondersteuning en maakt samen met jou een plan van aanpak.

Wij werken met vakbekwame en betrouwbare vrijwilligers en handelen comform de wet op de privacy. Onze hulp is afgestemd op de persoon met wie wij werken en de hulpvraag die op tafel ligt. 

Dit betekent dat de hulp en steun die wij geven voor iedereen anders kan zijn. Wie je ook bent, wat je situatie ook is. Het is voor ons belangrijk dat jij centraal blijft staan. 
Het gaat om jou. Daarin heb je wel een eigen verantwoordelijk te dragen. Iedereen die bij ons om hulp vraagt, krijgt hulp die is afgestemd op de situatie, die op dat moment speelt.

Beleid en jaarverslagen Azzur:

Als bijlage is zijn hier de volgende financiële jaarverslagen te vinden: (Klik er op om te downloaden)

Stichting Azzur heeft een bestuur en staat ingeschreven bij KvK onder nummer 20295899

Share This