Steun ons

Onze stichting is een vrijwilligersorganisatie. Wij zetten ons in voor mensen die onder de armoedegrens leven of in nood zijn.

Steun ons

Onze stichting is een vrijwilligersorganisatie. Ons werk kunnen wij doen dankzij giften en subsidies..

Stichting Azzur zet zich momenteel in voor ongeveer 400 gezinnen in Oldambt en Pekela. Dit is ongeveer 10% van de gezinnen waarvan bekend is dat ze financiële problemen hebben. 

Wij – en vele gezinnen – waarderen giften en donaties enorm.

Wist je dat stichting Azzur al voor € 1,00 een gezin een hele week kan helpen?

Al voor €1,00 een gezin helpen

Doneren en giften

Voor donaties en giften kun je contact opnemen met Stichting Azzur. Het is ook mogelijk om donaties en giften te storten.

Dit kan op rekeningnummer, NL29INGB0005159995 t.n.v. Stichting Azzur, te Winschoten.

Stichting Azzur heeft een ANBI-verklaring.

Help als vrijwilliger

Wil jij je aansluiten bij onze stichting als vrijwilliger? Vind je het leuk om mensen te helpen? Dan ben je van harte welkom. Wij kunnen alle hulp gebruiken. Je inzetten als vrijwilliger geeft jezelf ook een goed gevoel. Als vrijwilliger kun je veel taken verrichten. Zo kun jij je inzetten als buddy. Samen met je cliënt ga je bijvoorbeeld even naar de supermarkt of als begeleiding mee naar de huisarts. Ook is het mogelijk om andere werkzaamheden te doen zoals: een adviserende rol, het screenen van aanmeldingen of het coachen van cliënten. Wil jij je aanmelden als vrijwilliger of heb je meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

Doelstelling

Het doel van onze stichting is om mensen weer richting te geven, hun situatie te verbeteren en de levensstandaard terug te brengen naar een acceptabel niveau. 

Azzur geeft hierin adviezen, begeleiding en ondersteuning in de vorm van diensten en goederen. Wij werken met vakbekwame en betrouwbare vrijwilligers en handelen comform de wet van de privacy. Onze hulp is afgestemd op de persoon met wie wij werken en de hulpvraag die op tafel ligt. Dit betekent dat de hulp en steun die wij geven voor iedereen anders kan zijn. Wie je ook bent, wat je situatie ook is. Het is voor ons belangrijk dat jij centraal blijft staan. Het gaat om jou. Daarin heb je wel een eigen verantwoordelijk te dragen. Iedereen die bij ons om hulp vraagt, krijgt hulp die is afgestemd op de situatie, die op dat moment speelt.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Jaarrekening

De stichting wil een transparante organisatie zijn, daarom is onze jaarrekening op verzoek ter inzage voor subsidieverstrekkers.

Share This