Koptekst

Stichting Azzur werkt samen met verschillende partners. Op die manier kunnen we de juiste mensen met elkaar in contact brengen. Zo staan wij sterker in het geven van hulp op verschillende fronten. Onderaan de website staan de logo’s van de partners waar wij mee samenwerken.

Koptekst twee

Stichting Azzur neemt de intakes af voor Voedselbank Oldambt. Wij helpen mensen de boel weer op de rit te krijgen en bieden hulp om het dagelijks leven weer te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan het weer op orde brengen van je financiën. Heb je hulp nodig op andere vlakken, dan is dat ook mogelijk. Wij gaan samen met jou kijken op welke manier Azzur ondersteuning kan geven of welke andere mogelijkheden er zijn om hulp te kunnen bieden.

Koptekst drie

“Stichting Azzur richt zich in haar werkzaamheden op het creëren van een waardevol bestaan omdat ieder mens waardevol is” Ze vindt deze kernwaard in de Bijbel. We vragen van iedereen die bij Stichting Azzur gaat werken, deze waarden te onderschrijven en uit te dragen. Als team gaan we respectvol met elkaar om met gebruikmaking van elkaars kwaliteiten.”

Share This